Meetingrooms / congreszalen

Is uw vergaderzaal of congresruimte toe aan een technische upgrade? DiverZe levert en installeert professioneel geluids- en beeldmateriaal: van simpele standalone oplossing tot uw eigen webinar-studio waardoor u weer helemaal bent bijgebeend. DiverZe is actief in alle sectoren en gaat voor u aan de slag op kleine, middelgrote en grote locaties.

Studio

DiverZe heeft ervaring met werk op professionele studiovloer, van een muziekstudio tot televisieomgeving. Ook al werken we binnen een bestaande infrastructuur, kunnen we instaan voor alle technische faciliteiten die hieraan zijn verbonden. Inclusief de opname en broadcasting.

Het professionele team van DiverZe ONTZORGT u voor de TECHNISCHE realisatie en LOOK and FEEL van uw studio-opname en uitzending.

Sportinfrastructuren

Het professionele DiverZe-team ONTZORGT u voor de TECHNISCHE realisatie en LOOK and FEEL van uw sportinfrastructuur.

Grote maar ook kleine zalen hebben nood aan een degelijk geluidssysteem, belichting en schermen om de activiteiten op een ordentelijke manier te laten verlopen. DiverZe gaat voor u aan de slag op kleine, middelgrote en grote locaties.

Horeca

Horeca betekent ‘hospitality’. Uw klanten genieten graag van een live sportwedstrijd met bijkomend professioneel geluid, of ontdekken graag uw bier- of menukaart op LED-schermen. DiverZe zorgt voor de volledige technische inrichting van uw zaak waardoor we u TECHNISCH ONTZORGEN. DiverZe gaat voor u aan de slag op kleine, middelgrote en grote locaties.

Vrijetijdssector

Vrije tijd is kostbare tijd. Om uw klanten op een adequate en professionele manier te informeren over de mogelijkheden en veiligheidsvoorschriften, is professinele apparatuur geen overbodige gadget.

DiverZe ONTZORGT u voor de TECHNISCHE realisatie en LOOK and FEEL van uw attractiepark. DiverZe gaat voor u aan de slag op kleine, middelgrote en grote
locaties, indoor en outdoor.

Onze merken