Meetingrooms / Congreszalen

Is uw vergaderzaal of congresruimte toe aan een technische upgrade met audiovisuele installaties? Specialist DiverZe levert en installeert professioneel geluids- en beeldmateriaal. DiverZe is actief in alle sectoren en gaat voor u aan de slag op kleine, middelgrote en grote locaties. 

Studio

DiverZe heeft ervaring met werk op de professionele studiovloer gaande van muziekstudio tot televisieomgeving. Ook al werken we binnen een bestaande infrastructuur, dan nog kunnen we instaan voor alle technische faciliteiten. Inclusief de opname en broadcasting.

Specialist in audiovisuele installaties DiverZe ONTZORGT u voor de TECHNISCHE realisatie en LOOK and FEEL van uw studio-opname en uitzending.

Sportinfrastructuren

Het DiverZe-team ONTZORGT u voor de TECHNISCHE realisatie en LOOK and FEEL van uw sportinfrastructuur.

Grote en kleine zalen hebben nood aan audiovisuele installaties met een degelijk geluidssysteem, belichting en schermen om de activiteiten op een vlotte manier te laten verlopen. DiverZe gaat voor u aan de slag op kleine, middelgrote en grote locaties. 

Horeca

Horeca betekent ‘hospitality’. Uw klanten genieten van een live sportwedstrijd met bijkomend professioneel geluid, of ontdekken graag uw bier- of menukaart op LED-schermen. DiverZe zorgt voor de volledige technische inrichting van uw zaak. DiverZe gaat voor u aan de slag op kleine, middelgrote en grote locaties.

Vrijetijdssector

Vrije tijd is kostbare tijd. Om uw klanten op een adequate en professionele manier te informeren over de mogelijkheden en veiligheidsvoorschriften, is de professionele apparatuur van DiverZe geen overbodige luxe.

DiverZe ONTZORGT u voor de TECHNISCHE realisatie en LOOK and FEEL van uw attractiepark. We gaan voor u aan de slag op kleine, middelgrote en grote
locaties.

Q-SYS Ecosystem

Onze merken