Streaming of hybride event

Bij DiverZe bieden we hoogwaardige streaming en live-uitzendingen voor jouw zakelijke evenementen. Ons professionele team zorgt voor de technische realisatie en de visuele presentatie van je gestreamde of hybride events met topkwaliteit licht, geluid en video. We zijn actief in alle sectoren en werken op locaties van elke grootte, waarbij we zorgen voor videocasting, belichting, geluid en projectie.

Beurzen

Voor beursstanden, ongeacht de grootte van de locatie, bieden we professionele inrichting en technische realisatie. Je kunt rekenen op DiverZe voor zowel de uitvoering als de uitstraling van je stand. Ons portfolio omvat projecten in diverse sectoren, waarbij we zorgen voor de opbouw, belichting, audio-installatie, video, aankleding en zichtbaarheid.

Congressen

Congressen zijn een essentieel onderdeel van het zakelijke en medische leven en dragen bij aan je imago. DiverZe biedt volledige ondersteuning voor de technische realisatie en de esthetiek van je congres. We werken op locaties van elke omvang en verzorgen onder andere audio-installatie, video en camerawerk, belichting, projectie of LEDwall en de opbouw van het podium.

Productvoorstellingen

Een (digitale) productvoorstelling is de perfecte manier om nieuwe diensten en producten in de spotlight te zetten. Wij zorgen voor een vlekkeloze technische uitvoering en een passende sfeer voor je evenement. DiverZe werkt in alle sectoren en biedt ondersteuning op locaties van elke grootte, waarbij we zorgen voor licht, geluid, video, projectie en audio-installatie.

Business event of personeelsfeest

Bij DiverZe helpen we je jouw klanten of personeel in het zonnetje te zetten met een perfect georganiseerd bedrijfsfeest of ander business event. Goede belichting en geluid zijn essentieel, en wij ontzorgen je volledig op technisch gebied. Samen bepalen we de ideale sfeer en uitstraling voor je event, waarbij we zorgen voor de opbouw van het podium, audio en dj-installatie, belichting, projecties, video en ondersteuning voor live-optredens.

Kan je nog extra hulp gebruiken bij de organisatie, aankleding of de juiste cateraar etc… vinden voor je event? Vraag het aan La Belle & Noir!

Privéfeesten

Voor huwelijks-, communie- of familiefeesten biedt DiverZe sfeervolle en technisch perfecte oplossingen. Wij zorgen voor de juiste belichting en geluidskwaliteit en bouwen op verzoek een podium op. Wij garanderen een vlekkeloze technische ondersteuning en een mooie presentatie voor jouw bijzondere dag. Zet de flessen alvast koud!

Kan je nog extra hulp gebruiken bij de organisatie, aankleding of de juiste cateraar etc… vinden voor je feest? Vraag het aan La Belle & Noir!